0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Ağustos 2021 Çarşamba 10:30:00 - Güncelleme:11 Ağustos 2021 Çarşamba 10:30:00

Sete baskın

Tolgahan Sayışman'ın sahibi olduğu Han Medya'nın yapımcılığını üstlendiği başrollerinde Miray Akay, Aslıhan Kapanşahin, Aslıhan Karalar, Cansu Sabancı, Sedef Çalışır ve Çağla Boz'un yer aldığı Japon çizgi roman uyarlaması olan 'Limit' dizisi Balıkesir'de sete çıktı.

Tolgahan Sayışman'ın sahibi olduğu Han Medya'nın yapımcılığını üstlendiği başrollerinde Miray Akay, Aslıhan Kapanşahin, Aslıhan Karalar, Cansu Sabancı, Sedef Çalışır ve Çağla Boz'un yer aldığı Japon çizgi roman uyarlaması olan 'Limit' dizisi Balıkesir'de sete çıktı. Sayışman, geçtiğimiz günlerde seti ziyaret etti. Çekimlerin bir kısmını reji masasından izleyen Sayışman, aralarda da oyuncularla sohbet etti. Yapım, lisede okuyan bir öğrenci grubunun geçirdiği otobüs kazası sonrası, 5 kız öğrencinin hayatta kalma mücadelesini anlatıyor.

Etiketler : Tolgahan Sayışman Han Medya Miray Akay Aslıhan Kapanşahin Aslıhan Karalar
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX