0530 708 54 54
0530 708 54 54
06 Nisan 2021 Salı 10:59:00 - Güncelleme:06 Nisan 2021 Salı 10:59:00

Senaristler psikolog yardımı almalı

Ekrana gelen dizilerin seyircilere kötülük aşıladığını düşünen Ayşe Mine, senaristlerin psikolojik yardım alarak hikayelerini yazmaları gerektiğini söyledi.

Türk Sanat Müziği sanatçısı Ayşe Mine, dizi senaristlerini, yazdığı hikayeler nedeniyle eleştirdi. Önceki gün sosyal medya hesabından canlı yayın yapan Ayşe Mine, ekrana gelen dizilerin insanlara kötülük aşıladığını söyledi. Türkiye'de dizi senaristlerine "Bu kadar kötü nasıl düşünüp yazabiliyorlar? Bir kötülük aşılıyorlar. Olamaz diyorum. Bu kadar kötü nasıl düşündü, nasıl yazdı, ne oldu?" diye yüklenen usta müzisyen, konuşmasının sonunda senaristlerin psikolog ve psikiyatriden yardım almasını önerdi. Müzikseverlerin, şarkı söyleyenlerin sesine hiç dikkat etmediğini de sözlerine ekleyen ''Tesadüfen stüdyoda bir sanatçının detoneleri düzeltilirken şahit oldum. Sese kimsenin takıldığı yok. İki yerde çıksın yer yerinden oynuyor'' diye konuştu.

Etiketler : dizi seyirci kötülük senarist psikolojik yardım ayşe mine
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX