0530 708 54 54
0530 708 54 54
03 Mart 2019 Pazar 14:16:00 - Güncelleme:03 Mart 2019 Pazar 14:20:00

Özdemir Erdoğan: Salona 3 kişi bile gelse konseri vereceğim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum gününe katıldığı için İzmir'de vereceği konseri iki dernek tarafından boykot edilen usta sanatçı Özdemir Erdoğan yaptığı açıklamada 'Cumhurbaşkanımıza 10 konser feda olsun. O salona da 3 kişi bile gelse o konseri vereceğim' dedi.

İki dernek, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum gününe katıldı” diyerek Özdemir Erdoğan’ın İzmir konseri için boykot çağrısı yaptı. Sanatçı, boykotçulara boyun eğmedi: Cumhurbaşkanımız’a bir değil, 10 konserim feda olsun. O salona 3 kişi bile gelse, konseri vereceğim

BİLETLER İADE EDİLİYOR

Usta sanatçı Özdemir Erdoğan, 14 Mart'ta İzmir İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde konser verecekti. Ancak ilginç bir gelişme yaşandı. Partizan iki dernek, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününe katılan Özdemir Erdoğan'ın konserine gitmeyin" diyerek linç kampanyası başlatıp boykot çağrısı yaptı. Çağrının ardından konser biletleri iade edilmeye başlandı.

'FANATİZM VE PARTİZANLIK BU!'

Durumu üzüntüyle karşılayan Özdemir Erdoğan, yine de duruşunu bozmadı: "Cumhurbaşkanımız için bir değil 10 konserim feda olsun. Bu boykotu aklım almıyor ama beni seven İzmirliler'i de kıramam, o salona üç kişi gelse de konser vereceğim. Bu kadar fanatizm ve partizanlık olamaz, kimse benim 50 yıllık kariyerimi hiçe sayamaz!"

Sabah

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX