0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Ekim 2018 Perşembe 00:00:00 - Güncelleme:11 Ekim 2018 Perşembe 00:00:00

Olaylı gece  

Sermiyan Midyat, Kristanna Loken'ın doğum gününde gazetecilere hakaret etti. Sinan Akçıl tepki gösterince arbede çıktı. Gece kulübünde eşini taciz eden Arda Turan'ı uyaran Berkay'ın da milli futbolcunun yumruğuyla burnu kırıldı. 

Tolga ASLAN

'Yol Arkadaşım 2' filminin galasından çıkıp eğlenmeye giden Berkay'la eşi Özlem Şahin'in gecesi kabusa döndü. Emirgan'da bir gece kulübünde iddiaya göre Arda Turan, Berkay'ın eşi Özlem Şahin'e “Çok güzel bir kızsın, bekar olsam seni kaçırmazdım” dedi. Bunun üzerine Berkay, Arda’yı konuşmaya çağırdı. Alkollü olduğu iddia edilen Arda ise Berkay’a yumruk atarak burnunu kırdı. Eşini hastaneye götüren Özlem Ada Şahin 'Bir anda Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve ‘Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın’ dedi. Ben de ‘Ne diyorsun kendine gel’ dedim. Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda’nın kulağına eğilip ‘Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşağız’ dedi. O anda bana döndü Berkay ‘Hadi eve göndereyim seni’ dedi. Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı' dedi. 

SİLAH ALIP HASTANEYE GİTMİŞ 

Kavgayı sabah 06.00 sularında Arda Turan’ın hamile eşi Aslıhan Doğan’a aktardığını söyleyen Özlem Şahin, “Arda Turan olayın ardından bir silahla hastaneye Berkay’ın yanına gitti ve ‘Ben senin karın olduğunu bilmiyordum. Öldür beni, çok pişmanım. Ben çok büyük öküzlük ettim. Özür dilerim’ dedi" ifadelerini kullandı. 

İSYAN ETTİ

Özlem Ada Şahin, 'Ya sesine bir şey olursa. Berkay sesiyle ekmek parası kazanan birisi. Olacak iş mi? Ben Arda’nın karısını tanıyorum. Selamlaşıyoruz, oturuyoruz, kalkıyoruz. Karısı hamile, evde. Olacak iş mi' şeklinde isyan etti. 

EŞİMİ NASIL TANIMAZ?

İddiaya göre, Berkay konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Bütün hukuki yollara başvuracağız. Şu anda evimdeyim, doktorlar kontrole geldi. Ameliyat olup olmayacağım belli değil. Arda'nın benim eşimi tanımaması mümkün değil. Yıllardır süren ve göz önünde olan bir evliliğim var” dedi.

Sabah 06.00'da Aslıhan'ı aradı

Gözünün önünde eşinin saldırıya uğramasına öfkelenen Özlem Ada Şahin, dün sabah  saat 06.00'da Aslıhan Doğan'ı aradı.

'İki tarafa da geçmiş olsun' 

Akşam saatlerinde açıklama yapan Arda Turan 'İzin günümde arkadaşlarımla gittiğim bir mekanda yaşadığımız tartışmanın sebebi 'namus' konusu gibi haberleştiriliyor. Basit bir tartışma yaşanmıştır, doğrudur ama sebebi anlatılan şekilde değildir. Böyle bir şeyin olması da mümkün değildir. Her iki tarafa da geçmiş olsun' dedi.

iKi ÜNLÜ BiRBiRiNE GiRDi

Antalya Film Festivali'ne katılan, ardından da İstanbul'a gelen Hollywood yıldızı Kristanna Loken'ın doğum günü partisi Sermiyan Midyat yüzünden rezil oldu. Mekana gelen gazetecilere hakaret ederek dışarı çıkmalarını söyleyen Sermiyan Midyat'a Sinan Akçıl tepki gösterdi. 

ÜZERİNE SİGARA ATTI

Elindeki sigarayı ünlü popçunun üzerine atan Sermiyan Midyat sonra da Akçıl'ın üzerine yürüdü. Güvenlik görevlileri tarafndan güçlükle dışarı çıkarılan Sermiyan Midyat Sinan Akçıl'ı tanımadığını, kendisi üzerinden prim yapmaya çalıştığını iddia ederek herkesi şaşırttı. Sakinliğini korumaya çalışan Sinan Akçıl arabasına binerken 'Ekmeğinin peşindeki basın emekçilerine kimse hakaret edemez' dedi.  

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX