0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Ekim 2021 Cuma 10:00:00 - Güncelleme:29 Ekim 2021 Cuma 10:00:00

Oğuzhan 'O Ses'e yakışıyor

Demet Özdemir, Hadise'nin yerine geçen sevgilisi Oğuzhan Koç hakkında yapılan eleştirilere cevap verdi: "Oğuzhan, oraya çok yakıştı. Onu çok başarılı buluyorum."

Başrolünü Şükrü Özyıldız'la paylaştığı 'Aşk Taktikleri' filmiyle ekranlarda boy gösterecek olan Demet Özdemir, önceki akşam Ulus'ta bir mekânda objektiflere yansıdı. Çıkışta keyifli olduğu görülen oyuncu, habercilerle ayaküstü sohbet etti. Özdemir, sevgilisi Oğuzhan Koç'un, 'O Ses Türkiye' programında Hadise'nin yerine geçmesiyle ilgili, sosyal medyada yapılan eleştiriler hakkında konuştu. Oğuzhan Koç'a destek çıkan Özdemir, "Orada Oğuzhan'ı çok güzel buluyorum. Zaten oturmuş program, Oğuzhan da oraya çok yakıştı" dedi.

senaryo okuyorum

Özdemir, yeni projelerinin soruları karşısında "Şu an kesin bir şey yok, senaryo okumaya devam ediyorum, yeni projelerim olacak'' açıklamasını yaptı.

Etiketler : demet özdemir hadise oğuzhan
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX