0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Ocak 2019 Cumartesi 11:29:00 - Güncelleme:12 Ocak 2019 Cumartesi 11:40:00

Meghan Markle'ın şansı bir döndü tam döndü! İki dakika için milyonlarca dolar teklif...

Kendisini şöhrete kavuşturan, aynı zamanda Prens Harry'nin de dikkatini çekmesini sağlayan Suits dizisinin yapımcılarından Düşes Meghan Markle'a dudak uçuklatan bir teklif geldi.

Gün geçmiyor ki İngiliz kraliyet ailesinden yeni bir haber düşmesin manşetlere... Merak edilen hayatlarıyla kraliyet gelinleri adeta gündem olmak için birbirleriyle yarışıyorlar...

Hayatı bir peri masalına dönüşen kraliyet ailesinin yeni gelini Meghan Markle'ın şansı bir döndü pir döndü. İngiliz basınında yer alan haberlere göre dizinin yapımcıları, Suits dizisinde iki dakikadan az bir süre rol alması karşılığında Markle'a 2 ile 6 milyon dolar arasında ücret teklif etti.

Yapımcılar, Markle'ın, dizide canlandırdığı Rachel Zane karakterine çok kısa bir süre için yeniden hayat vermesini istedi. Yapımcılar, eğer isterse kendisine önerilen paranın bir yardım kuruluşuna bağışlanabileceğini de söyledi.

Ancak ne İngiliz kraliyet ailesi ne de Meghan Markle bu teklife sıcak baktı. Markle, 2011 yılından itibaren 7 sezon boyunca Suits dizisinde Rachel Zane karakterini canlandırmıştı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX