0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Mayıs 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:22 Mayıs 2019 Çarşamba 12:44:00

'Ünlü olmayı ben istemedim' 

Güzel oyuncu Sinem Kobal, önceki gün Kıbrıs'ta üniversite öğrencileriyle biraraya geldi. Şöhretle çocuk yaşlarda tanışan oyuncu, 'Bu benim tercihim değildi' dedi ve ekledi: Ünlü olmak bir şekilde bizim tercih ettiğimiz bir şey değil. Benim tercih ettiğim bir şey de olmadı.

Bir şekilde kendi yaptığımız mesleğimizin getirisi göz önünde olmak. Bu anlamda tabii ki zorlukları var. Bir kere, birçok özgürlüğünden fedakârlık etmek zorundasın. Mesleğimizin en zor yanlarından birinin bu olduğunu düşünüyorum. Sevgiyi hissetmek, güzel yanlarını hep konuşuyoruz. Birçok insana ulaşmak, birçok kişinin kalbine ruhuna, hayatına değmek, sevgiyi paylaşmak çok kıymetli…”

Tanışma hikayesini anlatmadı 

Üç yıldır Kenan İmirzalıoğlu'yla evli olan Sinem Kobal, “Nasıl tanıştınız” sorusuna şu yanıtı verdi: “O kadar detaya girmeyi düşünmüyorum. Hayat sevince güzel. İnşallah her biriniz ruhunuzun, gönlünüzün eşini bulursunuz.” Güzel oyuncu, “Hayatta en büyük pişmanlığınız ne” sorusuna da, “Hayatın hep pozitif tarafından bakmaya çalışıyorum. Olumlu olumsuz yaşadığımız her şeyin bize bir şeyler kattığını düşünüyorum” şeklinde cevap verdi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX