0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Aralık 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:10 Aralık 2019 Salı 08:00:00

Tolgahan Sayışman'ın setini minikler bastı

Şampiyon dizisinin çekimleri için Zeytinburnu'na giden Tolgahan Sayışman'ın karavanını bir anda öğrenciler sardı. İmza dağıtırken çekilen fotoğrafını Instagram'da paylaşan oyuncuya beğeni yağdı. 

Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi çifti mayıs ayında oğulları Efehan’ı kucaklarına almanın mutluluğunu yaşamıştı. TRT'nin sevilen dizisi Şampiyon'da Fırat Bölükbaşı karakterine hayat veren ünlü oyuncu senaryo gereği çekilecek bir dövüş turnuvası için hazırlanırken set arasında büyük bir sürprizle karşılaştı. Zeytinburnu'nda çekimlerin yapıldığı yerin hemen yanında yer alan Haluk Undeğer İlkokulu'ndan tenefüse çıkan öğrenciler Sayışman'ın karavanını abluka altına aldı. Okul zilinin çalması üzerine Sayışman, öğrencilerin derslerine geç kalmaması için okul çıkışı imza sözü verdi. Başarılı oyuncu gün sonunda imza almak için sete dönen miniklere yaklaşık 2 saat boyunca imza dağıttı. Çocuklarla bir araya geldiği fotoğrafını sosyal medyada paylaşan Sayışman, “Bütün çocuklar birer çiçektir benim gönlümde. Allah onları kazadan beladan korusun” notuyla dikkat çekti.

Şampiyon adlı dizide Fırat Bölükbaşı karakterini canlandıran Tolgahan Sayışman, öğrencilerin derse geç kalmaması için telaşa kapıldı. 

Tolgahan Sayışman, dizide başrolü çocuk oyuncu Emir Özyakışır'la paylaşıyor. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX