0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Haziran 2019 Perşembe 15:38:00 - Güncelleme:27 Haziran 2019 Perşembe 15:46:00

Mehmet Ali Erbil iyileşti, kızı Yasmin Erbil paylaştı: Babam geliyo az kaldı

Yasmin Erbil, babası ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak müjdeli haberi duyurdu. Yasmin Erbil'in paylaşımından anlaşıldığına göre 7 aydır tedavi gören Mehmet Ali Erbil, kısa bir süre içerisinde taburcu olacak.

Evinin banyosunda düşerek hastaneye kaldırılan ve sonrasında yıllardır mücadele ettiği kaçış sendromu nükseden Mehmet Ali Erbil’in, hastane günleri sona eriyor. 7 aydır tedavisi süren ünlü şovmen, hafta sonunda taburcu olacak.

HEP TABURCU OLACAĞI GÜNÜ BEKLEDİ

Tedavi gördüğü süre boyunca babası için sürekli dua isteyen ve süreci dikkatlice takip eden Yasmin Erbil, Instagram hesabından hayalini kurduğu o anı paylaştı.

INSTAGRAM'DAN DUYURDU: GELİYOR

Mehmet Ali Erbil'in, hastanede olduğu sürede kendini nasıl toparladığı da fotoğrafta açıkça görüldü. Yasmin Erbil, babasıyla birlikte çekilmiş bir fotoğrafın üzerine ise "Babam geliyor az kaldı" notunu düştü.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX