0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Haziran 2019 Salı 10:53:00 - Güncelleme:25 Haziran 2019 Salı 10:54:00

'Ailem bize kırgın'

Demet Şener ile geçen hafta evlenen Cenk Küpeli, ailesinin eşini sevmediği iddialarına yanıt verdi: "Annem detlerin yerine getirilmesini istedi. Biz acele ettik."

Sade bir törenle 2,5 aylık ilişkilerini evlilikle taçlandıran Demet Şener ile Cenk Küpeli, nikâh sonrası ilk kez konuştu. Düğün töreninde Küpeli’nin ailesinin olmayışı Şener’in istenmeyen gelin olduğu yönünde iddiaların ortaya atılmasına neden oldu. Konu için ilk açıklama Küpeli'den geldi. Küpeli, katıldığı '2. Sayfa' programında annesiyle babasının Demet Şener ile henüz tanışmadığını söyledi. Aile fertlerine bu durumu geç haber verdikleri için tepki gördüklerini anlatan Cenk Küpeli, evlilik kararının çabuk olduğunu söyledi ve ekledi: 

DEDİKODULAR YALAN

"Annem ve babam katılamadı düğüne, üç gün önce haber verdiğimiz için. Evlilik kararı biraz hızlı oldu.  Ailemin Demet’e bir tepkisi yok. Kardeşim Demet ile tanıştı ama anne-babamla tanışmadı. Annem "Biz istemeye gidelim, aileler tanışsın’ dedi. Biz Demet’le işi hızlandırdık böyle bir karar aldık. Çıkan dedikoduların hepsi yalan. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX