0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Ocak 2019 Pazar 08:00:00 - Güncelleme:13 Ocak 2019 Pazar 10:24:00

Kürkü olmayanlar ne yapsın?

Çocuklar için sosyal sorumluluk projesine destek olan Diva 'Benim kürküm var üşümüyorum, ama o çocuklar üşüyor, yardım etmem şart' dedi. 

Tolga ASLAN

Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy önceki akşam Kartal'da bir mekanda sahne aldı. Caner Erkin, Şükran Ovalı, Hadise ve Bülent Ersoy'un dahil olduğu ve 2 bin çocuğun masrafını karşılayan sosyal sorumluluk projesi hakkında konuşan Diva, “Bunlar konuşulmaz, çünkü çok ayıp olur. Ben kürkleri giyerken, her türlü lükse sahip olurken oradaki çocuklar üşüyor. O yavrularım üşürse, benimde üşümem lazım. Ne yapmamız gerekirse yaparız, ücreti önemli bile değil. Onlar okusun, ben eğitime çok önem veriyorum, askere ve okumaya çok önem veriyorum” dedi. Diva, gazetecilerin 'Kıskanılıyor musunuz?' sorusuna karşılık da 'Bazıları kendi aralarında kavga ediyor, beni kıskanan yok. Ben ayrı bir yerdeyim, ancak hepsini çok severim. Seda, Sibel, Ebru, Muazzez vs, onlar dostlarım' şeklinde cevap verdi.  

Bülent Ersoy, şarkılarınıher zamanki gibi oturduğu yerden seslendirdi. 

Gözünü Malezya'da açmış  

Yakın zamanda yurtdışı turnesine çıkacağını belirten Bülent Ersoy, ilk durağının Avusturalya olduğunu söyleyerek “17 saat uçacağım, bir hap atar uyurum. İlk gittiğim zaman rahmetli Oya Aydoğan hap vermişti, baygın gitmişim gözümü Malezya'da açtım” diyerek kahkaha attı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX