0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Kasım 2019 Pazartesi 13:03:00 - Güncelleme:25 Kasım 2019 Pazartesi 13:06:00

Kendisine tazminat davası açan Çağla Şikel'e Arto'dan sertt cevap: Kocasından alamadığı parayı benden alacak

Çağla Şikel, Youtube kanalından paylaştığı videoya aşağılayıcı yorum yapan Arto'ya 1 milyon liralık tazminat davası açtı. Arto sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, 'Kocasından alamadığı parayı benden alacak herhalde, hayatım onu kocandan alacaksın benden değil' açıklamasında bulundu

Ünlü manken Çağla Şıkel, geçtiğimiz haftalarda Youtube kanalında kadınlara yönelik 'Mini etekle frikik vermeden nasıl oturulur?' videosu yayınladı. Arto videonun altına "Oturup kalkmayı öğreteceğine, TV'de memelerini 70 milyona göstermemeyi öğretsin" yazınca ortalık karıştı.

Bu yorumlar nedeniyle harekete geçen Şıkel, Arto için uzaklaştırma kararı çıkarttı ardından da 1 milyon TL'lik tazminat davası açtı. Arto da kendisine dava açan mankene ateş püskürdü.

"HAYATIM ONU KOCANDAN ALACAKSIN BENDEN DEĞİL"

Arto sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, “Kocasından alamadığı parayı benden alacak herhalde, hayatım onu kocandan alacaksın benden değil. Ona yıllarını verdin bana değil. O yüzden para varsa, parayı kocandan alacaksın, parayı benden almayacaksın. Git kocandan al hadi başka kapıya…” derken, paylaşımına "Sen ne paragöz bir şey çıktın" notunu düştü.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX