0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Aralık 2020 Cuma 06:12:00 - Güncelleme:18 Aralık 2020 Cuma 16:59:00

İbrahim Tatlıses kız arkadaşı Gülçin Karakaya için kesenin ağzını açtı!... Barışma hediyesi pırlanta yüzük!

İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz haftalarda ayrıldığı Gülçin Karakaya ile barıştı. Tatlıses, kız arkadaşına beştaş yüzük hediye etti.

Sanatçı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde ayrıldığı 26 yaşındaki kız arkadaşı Gülçin Karakaya için kesenin ağzını açtı... İzmir’de yaşayan Tatlıses'in sevgilisini İstanbul'a götürmediği ve bu nedenle aralarının bozulduğu söylenen çiftin, ayrılığı kısa sürdü. İkili, önceki gün ilişkilerine ikinci bir şans verdi.

AYAKLARI YERDEN KESİLDİ

Ünlü şarkıcı, kız arkadaşına barışma hediyesi olarak da beştaş pırlanta yüzük hediye etti. İbrahim Tatlıses, özel tasarım olan yüzük jestiyle Gülçin Karakaya’nın ayaklarını yerden kesti. Karakaya, ayrılık zamanında Tatlıses’i sosyal medyada takip etmeyi bırakırken, birlikte çekilmiş fotoğrafları da silmişti.

Etiketler : İbrahim Tatlıses kız arkadaşı İbrahim Tatlıses Gülçin Karakaya magazin
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX