0530 708 54 54
0530 708 54 54
30 Ocak 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:30 Ocak 2019 Çarşamba 09:33:00

Hayali gerçekleşecek

Engelli milli yüzücü Muhammed Ali Aydın, hayranı olduğu DJ Faruk Sabancı'yla bir araya geldi. Sabancı Aydın'a, DJ'lik hayalini gerçekleştirme sözü verdi. 

Başarılı Prodüktör-DJ Faruk Sabancı, kendisi gibi DJ olma hayali kuran engelli milli yüzücü Muhammed Ali Aydın'la buluştu. 

BİRLİKTE SAHNE ALACAKLAR

Ülkemizi başarılıyla temsil eden ve aldığı madalyalarla göğsümüzü kabartan Muhammed Ali Aydın'ın kendisine olan hayranlığını öğrenen Faruk Sabancı,onunla bir araya geldi. Sabancı, Muhammed Ali'ye gönüllü olarak eğitim vermeyi kabul etti. Ünlü Dj, ''İşin teori kısmının sonunda kendisini yurtiçi ya da yurtdışındaki sahnelerimde de ağırlamak istiyorum. Birlikte neler başaracağımızı herkes görecek. Muhammed kendine inanıyor. Ben de ona inanıyorum. O yıllarca ülkemizi sportif başarılarıyla temsil etmiş örnek bir genç. Şimdi bu alandaki kabiliyeti ve başarılarıyla hepimizi gururlandıracak'' diye konuştu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX