0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Ağustos 2020 Perşembe 09:53:00 - Güncelleme:20 Ağustos 2020 Perşembe 09:53:00

Hadise'nin 9 ay önce söylediği 'Aşık olmayacağım' sözü yeniden gündem oldu!

Kaynak: Akşam

ABONE OL

Şu sıralar Kaan Yıldırım ile büyük aşk yaşayan ve bunu her fırsatta sosyal medya hesaplarından paylaşan Hadise, 9 ay önce tabiri caizse büyük laf etmiş 'Hayatımda biri var demeyecğim hiç olmayacak. Ben o insan değilim' sözlerini kullanmıştı. Hadise'nin o sözleri bugün takipçileri tarafından yeniden gündem oldu.

Uzun süredir gözlerden uzak aşk yaşayan Hadise ve Kaan Yıldırım, birlikteliklerini ilan etti. Bir süre önce Yıldırım Hadise ile olan fotoğrafını Instagram hesabından yayınlamıştı. Hadise de, Instagram'dan sevgilisi ile yer aldığı kareyi "Yanımda, sağımda, solumda, ufkumda... Yanında, yazında, kışında, tüm baharlarında..." notuyla paylaştı.

O SÖZLERİ YENİDEN GÜNDEM OLDU

Hadise'nin paylaşımından sonra 9 ay önce verdiği bir röportaj yeniden gündem oldu. Popçunun, "Aşığım arkadaşlar birisi var hayatımda hiç demedim, demeyeceğim de. Instagram'da sevgilimi asla takip etmeyeceğim, asla resim koymayacağım. Ben öyle bir insan değilim" sözleri sosyal medyayı salladı. Şarkıcının takipçileri, "Asla asla deme" yorumlarında bulundu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX