0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Kasım 2019 Cumartesi 09:38:00 - Güncelleme:30 Kasım 2019 Cumartesi 10:35:00

Mucize Doktor tekrarları ne zaman?

Mucize Doktor yeni bölümü ile Perşembe günü izleyicileri ile buluştu. Mucize Doktor tekrarı ne zaman? sorusunun yanıtı haberimizde...

Mucize Doktor yeni bölümü ile 21 Kasım Perşembe akşamı hayranları ile buluştu. Mucize Doktor'u kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler tekrar bölümlerinin ne zaman yayınlanacağını araştırmaya başladı. Otizmli Doktor Ali'nin başarı öyküsünü anlatan Mucize Doktor tekrar bölümünün ne zaman yayınlanacağı FOX Tv'nin haftalık yayın akışında planlanıyor. Mucize Doktor tekrar bölümü bu hafta hangi gün? sorusunun yanıtı haberimiz içerisinde yer alıyor.

BU HAFTA MUCİZE DOKTOR TEKRARI NE ZAMAN?

FOX TV'nin haftalık yayın akışına göre, Mucize Doktor tekrar bölümü bu hafta Pazar günü yayınlanacak. Mucize Doktor tekrarı Pazar günü saat 11:15'te FOX Tv ekranlarında olacak.

MUZİCE DOKTOR 11. BÖLÜM ÖZETİ

Ali, zor da olsa patolojiye alışmaya çalışmaktadır. İşin kötüsü; artık Nazlı da onun cerrahiye geri dönmesine yardım etmeyecektir. Aynı sırada bütün cerrahi ekibi, olağanüstü boyutlarda bir tümörü olan bir hasta için seferber olur. Ama adamı öldürmeden tümörü çıkarmak imkansız gibidir. Öte yanda Beliz yeni doğum yapan arkadaşıyla ilgili korkunç bir şüpheye düşer. İki vakanın da tam kıyısında duran Ali, eğer cerrahiye dönecekse, bunu kendi başına başarmak ve hiç yapmadığı bir şey yapmak zorundadır.

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX