0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Aralık 2019 Çarşamba 09:20:00 - Güncelleme:11 Aralık 2019 Çarşamba 09:22:00

Hem sözünü tutmadı hem de iftira attı

Surıyeli sığınmacılara sahili yasaklamasıyla gündeme gelen Mudanya'nın CHP'li Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz yeni bir skandala imza attı.

 öncesi verdiği cemevi sözü hatırlatılan ’li Mudanya Belediye Başkanı , gerekçesini anlatmak yerine ırkçılık yaparak skandala imza attı.

Meclis toplantısına verdiği soru önergesiyle seçimde verilen cemevi sözünü hatırlatan MHP'li Meclis üyesi Bülent Erden, belediye başkanından hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Soru önergesini okuyan Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Kapılarına pencerelerine çarpı koyulan bir zihniyetten cemevine sahip çıktığınız için teşekkür ederim" dedi. Türkyılmaz, bu sözlerine verilen tepkiler üzerine, bu kez de alaycı bir tavırla "Madımak, Çorum, Maraş'ı herkes biliyor" cevabını verdi.

Erden, soru önergesini Alevi Kültür ve Dayanışma Derneği yöneticilerine yaptığı ziyaret sonrasında vermişti. O ziyarette alevi temsilcileri ise Türkyılmaz'ın 2 seçimde de söz vermesine rağmen cemevini yapmadığını anlatmıştı.

(Sabah)

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX