0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Kasım 2017 Cumartesi 10:14:00 - Güncelleme:18 Kasım 2017 Cumartesi 22:05:00

Eser Yenenler, Acun Ilıcalı'nın çirkin yüzünü açıkladı

Hem Acun'un çalışanı hem de arkadaşı olan Eser Yenenler aralarındaki özel bir anıyı anlatarak Acun'un o halini kamuoyuna duyurdu. Hülya Avşar'a konuk olan Eser Yenenler, "Acun'un en çirkin halini gördüm. PlayStation oynarken görmeniz lazım." diyerek Acun Ilıcalı'ıyı kızdıracak bir açıklamaya imza attı.

Bu hafta Eser Yenenler Hülya Avşar'ın programına konuk oldu. Eser, Acun ile anılarını anlatması Hülya'yı kahkahalara boğdu. Şakayla karışık Acun'a yüklenen Eser, Acun'un çirkin yüzünü açıkladı. Eser Yenenler en son düzenlediği eğlenceyle Murat Boz'un kız arkadaşıyla başını yakacaktı. Acun Ilıcalı, sunucusu Eser Yenenler'e ne tepki vereceği merak konusu oldu.
 
"ACUN BİR ÇİRKİNLEŞİYOR..."

Eser Yenenler, hem patronu hem de çok yakın arkadaşı Acun Ilıcalı'dan bahsederken Hülya Avşar'ı çok güldürdü. Eser, "Acun Ilıcalı'yı PlayStation oynarken görmeniz lazım. Yenilince bir çirkinleşiyor, 'Acun Ilıcalı bu muymuş?' dersiniz." ifadelerinde bulundu.
 
HÜLYA AVŞAR: O HALİNİ ÇEK BANA DA GÖNDER
 
Eser Yenenler'in bu anlattıklarından sonra Hülya Avşar da "O çirkin hallerinden çek bana da gönder. Şantaj yapacağım ona" diyerek güldürdü.
 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX