0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Ağustos 2021 Cuma 10:00:00 - Güncelleme:13 Ağustos 2021 Cuma 10:00:00

Eren'in setine ziyaret

TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı, 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filminin Trabzon'daki setini ziyaret etti, oyuncularla birlikte fragmanı izledi.

TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı, 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filminin Trabzon'daki setini ziyaret etti, oyuncularla birlikte fragmanı izledi.

Trabzon'un Maçka İlçesi'nde terör örgütü PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül ile Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hayatlarını anlatan TRT'nin 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filminin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı, seti ziyaret ederek oyuncularla birlikte filmin fragmanını izledi. Sobacı, yapımcı Mustafa Uslu'yu ve tüm film ekibini tebrik ederek vizyon tarihini heyecanla beklediklerini söyledi. Öte yandan Bülbül ile Gedik'in ölüm yıldönümünde yayınlanan fragman büyük ilgi gördü. Özer Feyzioğlu'nun yönetmen koltuğuna oturduğu filmde İsmail Hacıoğlu, Rahman Başel, Alayça Öztürk, Mutlunur Lafçı ve Emir Çiçek gibi isimler yer alıyor. Yapımda Trabzonspor ve Milli Takım'ın futbolcusu Abdülkadir Ömür de oynadı. Hiçbir zaman unutmadığımız ve unutmayacağımız şehitlerimizin anısına çekilen film, 29 Ekim'de vizyona girecek.

Etiketler : RT Genel Müdürü Zahid Sobacı kesişme eren bülbül İyi ki Varsın Eren
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX