0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Temmuz 2019 Salı 16:38:00 - Güncelleme:23 Temmuz 2019 Salı 16:40:00

Ivanka Trump'ın köpeği sosyal medyada olay oldu

ABD kamuoyu, Ivanka Trump’ın kızına doğum günü hediyesi olarak aldığı köpeği sosyal medyada diline doladı. Köpek için "Nazi selamı verebiliyor mu? denildi.

ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump, kızı için aldığı doğum günü hediyesi ile gündem yarattı.

'AİLEYE 4 AYAKLI BİR ÜYE EKLENDİ'

Ivanka Trump, Twitter hesabından paylaştığı fotoğrafla, ailelerine bu kez dört ayaklı yeni bir üye eklendiğini duyurdu. Trump, “Winter (Kış) ile tanışın, Arabella’nın gerçekleşen doğum günü hayali ve Kushner ailesinin en yeni üyesi.” dedi.

"NAZİ SELAMI VEREBİLİYOR MU?"

Duyuru sosyal medyada anında ses getirdi. Kimileri köpeğin ırkına taktı, kimileri de bu seçimin su katılmamış ‘beyaz üstünlüğü’nün işareti olduğunu savundu. Oyuncu Nancy Lee Grahn, “Ne kadar sevimli. Görüyorum ki kurtarmayı bırakıp doğrudan Ari besiciliğine gitmişsin. Oturup Nazi selamı verebiliyor mu?” diye yazdı.

"KÖPEK KAHVERENGİ OLSAYDI, KAFESE KOYAR MIYDIN?"

Kullanıcılar Donald Trump’ın ırkçılığına gönderme yapmayı da es geçmedi. Siyah oyuncu Yvette Nicole Brown ise, “Beyaz bir köpek olması güzel. Baban siyahlardan nefret ediyor.” ifadelerini kullandı. ​Trump’ın, Meksika sınırındaki çocuk göçmenleri ailelerinden ayırmasını hatırlatan liberal yazar Jon Zal, “Eğer kahverengi bir köpek olsaydı, onu kafese koyar mıydın?” diye sordu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX