0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Aralık 2018 Cumartesi 08:00:00 - Güncelleme:29 Aralık 2018 Cumartesi 08:00:00

Destan yazanların hikayesi

15 Temmuz'da hain saldırı gecesi Özel Kuvvetler Timleri'nin tarihe geçen kahramanlığı 'BÖRÜ' adlı filmle beyazperdeye aktarıldı. Bordo Bereliler'den özel eğitim alan başrol oyuncuları takdir topladı.

Kanlı kalkışma gecesi Özel Kuvvetler Timleri'nin Türk tarihine geçen kahramanlık hikâyesi, birebir yaşananlara bağlı kalarak beyazperdeye aktarıldı. Yapımcılığını Alper Çağlar'ın yaptığı filmin galası, önceki akşam gerçekleştirildi. Film için uzun süre 'Bordo Bereli' olarak bilinen özel kuvvetlerden eğitim alan oyuncular, gösterim sonrası ayakta alkışlandı. Filmde, o kabus gibi gece boyunca mücadele eden ölümü göze alan, devletine bağlı Türk askerleriyle; omuz omza hainleri alt eden BÖRÜ ve Ankara'daki Polis Özel Harekatçılar'ın öyküsü anlatıldı.

Serkan Çayoğlu'yla sevgilisi Özge Gürel, ilk kez aynı filmde rol almanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Ünlü çift, “Özel eğitimler aldık, çok yorulduk zor bir süreçti ama değdi” dedi.  

Aile tablosu

Türk Sineması'nın usta oyuncusu Cüneyt Arkın da ailesiyle birlikte galaya katılan isimler arasındaydı. Filmde rol alan oğlu Murat Arkın’a destek olmak için davete katılan Arkın, 'Oğullarım, gelinlerim burada, bu tabloyu bir daha kolay kolay bulamazsınız. Fotoğrafımızı çekin ve lütfen bana da atın' diyerek muhabirlerden ricada bulundu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX