0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Nisan 2022 Pazar 12:51:00 - Güncelleme:10 Nisan 2022 Pazar 12:57:00

Demet Evgar kadınların yanında!

Kızı Mavi'yi kucağına almaya hazırlanan oyuncu Demet Evgar açıklamalarda bulundu. Oyuncu, Vogue Türkiye dergisi için objektif karşısına geçti.

Kızı Mavi'yi kucağına almaya hazırlanan oyuncu Demet Evgar açıklamalarda bulundu. Oyuncu, Vogue Türkiye dergisi için objektif karşısına geçti. Evgar, cinsiyet eşitsizliği hakkında konuştu. Oyuncu, "Kadınlar televizyonlarda başına gelenlerle mücadele eden, hakkını arayan, hakkını savunan kadınlar gördükçe aslında bunun mümkün olabileceğini de fark ediyorlar" dedi. Oyuncu, kadınlarla gerçek kadın hikayelerinin buluşması, tek bir kadınlığın olmadığının anlatılması gerektiğine inandığını söyledi. Evgar, "Her kadına gücünün biricik olduğunu fakat dünyanın her yerinde var olan benzer eşitsizliklerle mücadele etme noktasında yalnız olmadığını söylememiz gerekiyor" dedi.

Etiketler : Demet Evgar Kızı Mavi Vogue Türkiye dergisi
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX