0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Ağustos 2021 Çarşamba 10:00:00 - Güncelleme:11 Ağustos 2021 Çarşamba 10:00:00

Çeşme'de aşk belgelendi

Şarkıcı Murat Dalkılıç, eski sevgilisi Hande Erçel'in 'Sen Çal Kapımı' adlı dizisinde oynayan arkadaşı Sitare Akbaş ile yeni bir aşka yelken açtı. Ç

Şarkıcı Murat Dalkılıç, eski sevgilisi Hande Erçel'in 'Sen Çal Kapımı' adlı dizisinde oynayan arkadaşı Sitare Akbaş ile yeni bir aşka yelken açtı. Çift, Çeşme'de şarkıcının doğum gününde sarmaş dolaş eğlendi.

Murat Dalkılıç aşk orucunu bozdu! Oyuncu Hande Erçel'den ayrıldıktan sonra uzun bir süre kalbini aşka kapatan şarkıcı, gönlünü Erçel'in 'Sen Çal Kapımı' dizisindeki rol arkadaşı Sitare Akbaş'a kaptırdı. Çift, önceki akşam Limon Alaçatı'da Murat Dalkılıç'ın 38'nci doğum günü partisine birlikte katılarak aşklarını gözler önüne serdi. Çevredekilere aldırış etmeyen çift, gecede samimi görüntüler çizdi. İkilinin eğlencesini gazetemagazin kameraları kayda aldı. Şarkıcı geçtiğimiz günlerde Sitare Akbaş'la hakkında aşk iddiasını yalanlamış ve kendisine soru soran muhabire, "Bana, benim istemediğim bir şeyi sorduğunuzda hiçbir zaman cevaplamayacağım. Ben istersem söyleyeceğim. Konuşmak istemiyorum" diyerek tepki göstermişti.

Etiketler : Şarkıcı Murat Dalkılıç Hande Erçel Sen Çal Kapımı Sitare Akbaş
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX