0530 708 54 54
0530 708 54 54
09 Kasım 2019 Cumartesi 08:00:00 - Güncelleme:09 Kasım 2019 Cumartesi 12:06:00

'Burası benim vatanım'

Popçu Mustafa Sandal'dan boşanan Emina Jahovic'in, çocuklarını alarak memleketi Sırbistan'ın Sancak Bölgesi'ndeki kenti Novi Pazar’a yerleşeceği iddia edildi.

Önceki gün Nişantaşı’ndaki bir restorandan çıkarken görüntülenen ünlü şarkıcı, iddiayı yalanladı. Jahovic, çocuklarının Türkiye’de eğitim gördüğünü ve kendisinin de Türk vatandaşlığına geçtiğini söyleyerek “Ben burada yaşıyorum çocuklarım burada zaten. Oraya yerleşemem biz artık Türk olduk” diye konuştu .Emina Jahovic ayrıca yakın zamanda Türkiye’de kozmetik işine girerek ticarete atılacağını da dile getirerek, “Burada kozmetik işine giriyorum güzel bir makyaj ve parfüm koleksiyonu hazırlıyorum. Ticaret benim daha az tanıdığım bir alan olduğu için şarkıcılıktan daha zor” ifadesini kullandı.

MUSTAFA'YLA HAYALİ YOK

Emina Jahovic, geçen yıl yollarını ayırdığı eski eşi Mustafa Sandal’la ilgili “Mustafa Bey’le ortak bir single ya da farklı çalışma yapacak mısınız” sorusuna karşılık “Öyle bir hayalim yok” yanıtını verdi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX