0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Temmuz 2019 Cumartesi 14:37:00 - Güncelleme:20 Temmuz 2019 Cumartesi 14:39:00

Black Mirror dizisi Çeşme'de gerçek oldu!

Restoranlara girebilmek için sosyal medyadaki beğeni sayısına bakıldığını konu alan ünlü Black Mirror dizisi, gerçek oldu! Çeşme’deki bazı beach’ler, Instagram profilinize bakmadan rezervasyon almıyor.

Sosyal medyanın geldiği noktayı trajikomik bir şekilde konu alan dünyaca ünlü Black Mirror dizisi hayal ürünü olmaktan çıktı! Karakterlerin sosyal medyadaki beğeni sayılarına göre mekanlara girip giremediğini anlatan dizi, Çeşme'deki bazı beach club'lere ilham verdi. Çeşme'deki en popüler birkaç beach, önce Instagram üzerinden rezervasyon talebinizi değerlendiriyor.

BİR DİZİ İNCELEME

İşletmeciler; profilinizde paylaştığınız karelere, fotoğraflarınızın beğeni sayısına ve daha önce gittiğiniz mekanlara bakarak size olumlu ya da olumsuz geri dönüş yapıyor. Mekana gittiğinizde fotoğraflarınızdaki tarzınızı yansıtmadığınız ya da sahte paylaşımda bulunduğunuz ortaya çıkarsa ise kesinlikle içeriye alınmıyorsunuz.

BEĞENİ AL, MEKANA DAL

İngiliz televizyon dizisi olan Black Mirror'ın 'Nosedive' isimli bölümünde Lacie isimli genç kadın, restoranlara girebilmek için arkadaşlarından beğeni almaya çabalıyor. 

(Takvim)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX