0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Mart 2020 Perşembe 11:49:00 - Güncelleme:26 Mart 2020 Perşembe 11:51:00

Akıl alır gibi değil! Çay kaşıklarıyla araçları çaldılar

Sivil Güven Timleri, İstanbul'da kapılarını çay kaşıklarıyla açtıkları araçları çalan bir şebekeyi çökertti. Bir şebeke üyesi kamera görüntülerinden yakalandı. İki firari aranıyor

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Güven Timleri Şube Müdürlüğü Polisleri, iddialara göre çay kaşıklarıyla kapılarını açtıkları araçları çalan bir şebekeyi çökertti. Şebeke üyeleri son olarak Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi'nde; içerisinde 750 lira değerinde mısır bulunan bir aracı çaldı.

KAMERA KAYITLARIYLA YAKALANDILAR

Kamera kayıtlarını incelenmeye alan İstanbul Polisi aynı yöntemle çok sayıda araç çaldıkları iddia edilen şüphelilerin kimliklerini tespit etti. E.E. (18) adlı şüpheli Gaziosmanpaşa'da gözaltına alındı. Hırsızlık ve mala zarar verme başta olmak üzere 10 suçtan ötürü kaydı olan şüphelinin Gaziosmanpaşa'da bir kişiye ait motosikletin çalınması olayını da gerçekleştirdiği ortaya çıktı. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki yasal işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli adli kontrol kararıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Şüphelilerin Gaziosmanpaşa'daki son olaylarında aracın kapısının açma ve aracı çalma olayını gerçekleştirdikleri anlar güvenlik kamera görüntülerine böyle yansıdı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX