0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Ocak 2018 Pazartesi 08:35:00 - Güncelleme:29 Ocak 2018 Pazartesi 08:38:00

60. Grammy Ödülleri sahiplerini buldu! Bruno Mars silip süpürdü

Müzik dünyasının en prestijli ödülllerinden olan 60. Grammy Ödülleri sahiplerini ABD'nin New York şehrinde bulunan Madison Square Garden'da düzenlenen törenle buldu.ABD'nin New York şehrindeki Madison Square Garden'da düzenlenen törende 2018 Grammy Ödülleri sahiplerini buldu. James Corden'ın sunduğu geceye Bruno Mars ve Kendrick Lamar damga vurdu.

Grammy Ödülü kazananlar dün yapılan törenle belli oldu. James Corden’ın sunduğu geceye “Bruno Mars ” ve “Kendrick Lamar” damgasını vurdu. Ünlü R&B şarkıcısı Bruno Mars, “Yılın Kaydı” ve Yılın Şarkısı” da olmak üzere toplam altı Grammy ödülü kazandı. Ödül Töreni'nde katılımcılar cinsiyet eşitsizliği ve cinsel tacizi protesto etmek için, prestijli ödül törenine beyaz gül takarak geldi.

Yılın Kaydı – “24K Magic” — Bruno Mars

Yılın Şarkısı – “That's What I Like” -Christopher Brody Brown, James Fauntleroy, Philip Lawrence, Bruno Mars, Ray Charles McCullough II, Jeremy Reeves, Ray Romulus and Jonathan Yip, söz yazarları – Bruno Mars

En İyi R&B Performansı- “That's What I Like” Bruno Mars

En İyi R&B Şarkısı – “That's What I Like” -Christopher Brody Brown, James Fauntleroy, Philip Lawrence, Bruno Mars, Ray Charles McCullough II, Jeremy Reeves, Ray Romulus and Jonathan Yip, söz yazarları – Bruno Mars

En İyi R&B Albümü -“24K Magic” — Bruno Mars

En İyi Albüm Mühendisliği – “24K Magic” – Bruno Mars

En iyi Rap Şarkısı – Humble -Duckworth, Asheton Hogan and M. Williams II, söz yazarları -Kendrick Lamar

En İyi Rap Performansı – Humble – Kendrick Lamar

En İyi Kısa Müzik Videosu – Humble – Kendrick Lamar

En İyi Rap Albümü – Damn – Kendrick Lamar     Ntv

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX