0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Ağustos 2020 Perşembe 07:56:00 - Güncelleme:13 Ağustos 2020 Perşembe 08:06:00

Yunanistan'a destek veren İsrail'e Türkiye'den sert tepki: Bozacının şahidi şıracı...

Kaynak: AA

ABONE OL

Doğu Akdeniz'de Türkiye ve Yunanistan arasında yaşanan gerginliğin ardından Tel Aviv, Atina'ya desteğini açıkladı. İsrail'e tepki gösteren TBMM Başkanı Şentop, 'Akdeniz'de Türkiye ve KKTC'ye karşı haksız ve yanlış tavır alan Yunanistan'a kim destek olursa bilsin ki; iki yanlış bir doğru etmez' açıklamasında bulundu. Şentop 'Bozacının şahidi şıracı...' ifadelerine de kullandı.

TBMM Başkanı Şentop, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, uluslararası alanda hukuk tanımazlığıyla meşhur iki devletten biri olan İsrail'in, diğer uluslararası sabıkalı devlet Yunanistan’a destek verdiğini belirtti.

Şentop, "Bozacının şahidi şıracı... Akdeniz'de Türkiye ve KKTC'ye karşı haksız ve yanlış tavır alan Yunanistan'a kim destek olursa bilsin ki; iki yanlış bir doğru etmez. Türkiye, Mavi Vatan'daki haklarını korumakta kararlıdır." ifadelerini kullandı.

Etiketler : BMM Başkanı Şentop Yunanistan AKDENİZ TÜRKİYE KKTC
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX