0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Haziran 2019 Çarşamba 12:18:00 - Güncelleme:26 Haziran 2019 Çarşamba 12:20:00

Yıldız Tilbe'ye sahnede 'Buray' sürprizi

Şarkıcı Yıldız Tilbe, Harbiye'de sahneye aldı. Tilbe, konserinde binlerce kişiye unutulmaz bir akşam yaşattı. Konseri izlemeye gelenler arasında genç popçu Buray, Tilbe’nin kendisini sahneye daveti üzerine sahneye çıkarak, en sevilen şarkılarını seslendirdi.

Şarkıcı Yıldız Tilbe, Bellona Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında sahneye çıktı. Tilbe, konserinde binlerce kişiye unutulmaz bir akşam yaşattı.

‘Delikanlım’, ‘Sana Değer’, ‘Kandıramazsın Beni’ ve ‘Kış Gülleri’ şarkıları ile konsere giriş yapan Tilbe; ‘Emi’, ‘Ama Evlisin’, ‘Vazgeçtim’, ‘Ben Senin Var Ya’, ‘Delalim’, ‘Haberi Olsun’ ve ‘Dilli Ballım’ şarkılarını hayranları için seslendirdi.

Konseri izlemeye gelenler arasında genç popçu Buray, Tilbe’nin kendisini sahneye daveti üzerine sahneye çıkarak, en sevilen şarkıları ‘Sen Sevda Misin’ ve ‘Seni Sevmiyorum Artık’ı seslendirdi. Konser, seyircilerin tezahüratı ve 'Yıldız!' nidaları eşliğinde son buldu.

(Habertürk)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX