0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Aralık 2018 Pazar 08:00:00 - Güncelleme:16 Aralık 2018 Pazar 08:59:00

Yeni Gezi tezgahlıyorlar

Başkan Erdoğan, Denizli'deki toplu açılış töreninde, Gezi benzeri olaylara heveslenip TV ekranından halkı sokağa çağıranları, “Bunun bedelini çok ağır ödetiriz” diye uyardı. 

Başkan Erdoğan, Denizli'de 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı’nda, Büyükşehir Belediyesi'nin tamamladığı 1 milyar 348 milyon 726 bin TL’lik 275 projenin toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan Paris'teki sarı yelekliler eylemleri sırasında Türkiye'de de Gezi benzeri olaylara heveslenip, TV ekranından halkı sokağa çağıran Fatih Portakal ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle tepki gösterdi. Erdoğan şunları söyledi: “CHP'nin muhalefet tarzında milli ve yerli olmak yok. Nerede ülkemizin aleyhine bir iş varsa CHP orada, bir saldırı varsa CHP orada. Nerede Türkiye'yi karalamaya yönelik bir kampanya varsa CHP orada. 

ŞİMDİ YİNE HAZIRLIK İÇİNDELER 

Fransa sarı yeleklikler var, CHP orada, PKK orada. Şimdi yine hazırlık içindeler. Boşuna bekliyorsunuz. Bunlara tevessül ederseniz bunun bedelini ağır ödetiriz. Bir tanesi TV ekranından, edep fukarası bir tanesi çıkmış milleti sokağa davet ediyor. Ahlaksıza bak. Sen ne yapıyorsun, burası Paris mi? Zaten bunlara yargı gereken cevabı verecek ben buna inanıyorum. 15 Temmuz'da herkes dersini aldı, bundan sonra bu tür olaylara girişenler bunun bedelini ağır öderler.” AK Parti hükümetlerinin gerçekleştirdiği ekonomik iyileştirmelere değinen Başkan Erdoğan, “Son düzenlemeyle 1000 lira altında emekli maaşı bırakmadık. Bu yıl başlattığımız bir uygulamayla dini bayramlarda emeklilerimize 1000'er lira ikramiye veriyoruz. Bay Kemal senin bunlardan haberin var mı? Ama Bay Kemal'in kılavuzu karga ben ne yapayım. Engelli maaşlarını artırdık, üniversite öğrencilerine biz geldiğimiz 45 lira burs veriyorduk. Yıl başı itibariyle bunu 500 liraya yükselttik. Şu yalana bakın... 'Öğrencilerin kalacağı yurt yok' diyor. Bu kadar vicdansızlık olmaz. Türkiye'de 2002 yılında 182 bin yatak kapasitesi vardı. Şimdi 689 bin.. Bunun yanında bu kapasiteyi de artıracak süreçlere devam ediyoruz. Bir taraftan üniversiteler çoğalıyor, bir taraftan yurtları çoğaltıyoruz.” 

'VATANSEVER DEĞİLSİN' 

CHP lideri Kılıçdaroğlu'na, “Sen korkaksın korkak, vatansever değilsin” diye seslenen Başkan Erdoğan şöyle devam etti: “Cemal Kaşıkçı cinayeti konusunda akla ziyan iftiralarda bulunuyor. Türkiye cinayeti işleyenlerin kaçmasına göz yummuş. Azıcık aklı olan bir insan bu sözleri etmeye utanır. Ama maalesef bunlarda hiçbiri yok. Amerika senatosu kararını verdi 'bunun arkasında filanca var' dedi. Katillerin ülkemizi terk ettikleri saatlerde daha olayın tam olarak ne olduğu dahi bilinmiyordu. Şimdi 22 kişiyi gözaltına aldılar hala takip ediyoruz kovalıyoruz kovalayacağız. Dünyanın tamamını takdir ettiği gördüğü bir hususu Bay Kemal görmüyorsa bu da kendi meselesidir.

1.5 MİLYAR LİRALIK YATIRIM TAMAMLANDI

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği 275 tesis Erdoğan tarafından hizmete alındı. 

Denizli'deki toplu açılış töreninde Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yaklaşık 1.5 milyar liralık 275 tesisin resmi açılışı Başkan Erdoğan tarafından gerçekleştirildi. Yatırımlar arasında “Üçgen Köprülü Kavşakları, Hal Kavşağı, Sanayi Bağlantı Köprüsü, Hayri Dev Kültür Merkezi, Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi, güneş enerji santralleri, kapalı yüzme havuzu ve spor tesisleri yer alıyor. 

SAĞLIK TESİSLERİ DE AÇILDI 

Denizli'de gerçekleştirilen diğer yatırımlar şunlar: İlçe otogarları, kültür merkezleri, katlı otoparklar, yaya üst geçitleri, Denizli Büyükşehir Belediyesi Asfalt Şantiyesi, Kamyon ve TIR Garajı, Üçler ve Bağbaşı 112 Acil ile 29 Ekim Bulvarı'ndaki UMKE, 112 Acil ve Aile Sağlığı Merkezi, park, mesirelik, meydan, halı sahalar ve çevre düzenlemeleri, yol yapım çalışmaları, katık atık arıtma tesisleri, atık su arıtma tesisleri, içme suyu depoları, kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu hatları, üstyapı yatırımları. 

AÇTIKLARI ÇUKURLAR MEZARLARI OLACAK 

Fırat'ın doğusuna yönelik operasyona değinen Erdoğan “Açtıkları çukurları onlara mezar edeceğiz” dedi. 

Denizli'deki konuşmasında, “Bay Kemal bak terörle mücadelede neler yapıyoruz. Gördün mü, duydun mu” diyen Erdoğan, “Bak Sincar'a girdik mi, girdik. Uçaklarımız o PKK teröristlerine oraları mezar yaptı mı, yaptı. İftihar etmen lazım. O kol kola gezdiğin terör örgütü mensupları var ya, onların açtıkları çukurları kendilerine mezar edeceğiz. Sen kimlerin yanında yer alacağını öğrenemedin. Sen onlarla beraber devam et, biz milletimizle beraber devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

ANAMUHALEFET KÖR, SAĞIR 

Erdoğan konuşmasının devamında şunları söyledi: “Türkiye'nin yükselişi herkes tarafından görülüyor ve kabul ediliyor. Sadece anamuhalefet partisi bu gerçeklere kör, sağır ve lal. Geçmişteki 14 seçimde olduğu gibi 31 Mart için de tek bir projeleri var, o da AK Parti'ye ve Tayyip Erdoğan'a saldırmak, iftira atmak, çamur atmak. Bunun için terör örgütleriyle iş birliği yapmaktan darbe çığırtkanlığına, ülkede kaos çıkartma çağrısından Türkiye'yi dünyaya şikayet etmeye kadar her türlü rezilliği sergilemekten geri durmuyorlar.” 

NİKAH ŞAHİDİ OLDU 

Başkan Erdoğan Denizli'deki yoğun programı arasında nikah şahitliği de yaptı. Erdoğan, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin oğlu Atilla Zeybekci ve Elif Sertkan çiftinin nikah törenine katıldı. Denizli Kongre ve Kültür Merkezi'nde, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın kıydığı nikahta, Başkan Erdoğan, TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli şahitlik yaptı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX