0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Ocak 2019 Cumartesi 08:00:00 - Güncelleme:12 Ocak 2019 Cumartesi 08:00:00

'Yalan destekleme fonu kurdular'

Başkan Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun iftiralarının faturasının ödenmesi için CHP’nin kurduğu ‘küfür fonuyla’ ilgili konuştu. “Genel başkanlarını hizaya getirmek yerine, aralarında para toplayıp tazminatları ödeyecekler” dedi.  

AK Parti Genel Başkanı Erdoğan partisinin Trabzon belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında vatandaşlara seslendi. Ana muhalefet partisini sert sözlerle eleştiren Erdoğan, “Ülkenin hiçbir meselesi yokmuş gibi CHP'liler bir araya gelip partinin başındaki zatın yalanlarını finanse etmek için ortak bütçe oluşturmuşlar. Adı yalancı çobana çıkmış genel başkanlarını hizaya getirmek yerine, aralarında para toplayıp mahkemenin verdiği tazminatları ödeyeceklermiş” ifadelerini kullandı. 

TEK SERMAYELERİ İFTİRA 

Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: “Şu anda 1 milyonun üzerinde verilen tazminatlar var. Biz de avukatlarımıza 'Sizin olsun' diyoruz. Allah bunlara akıl fikir versin. Yalan destekleme fonu oluşturan CHP'nin yegâne sermayesinin yine iftira olacağı anlaşılıyor. Cumhur İttifakı'yla birlikte karşımızdaki zillet ittifakını (Sayın Bahçeli'nin ifadesi öyle) benimki de illet ittifakı, bu ittifaka karşı Cumhur İttifakı'nın zaferini ben şimdiden görüyorum.” 

DAVAMIZ SENLİK-BENLİK DEĞİL 

“Uzun yıllar sonra vatandaşlarımızın tekrar siyasetçiye, siyaset kurumuna güvenlerini sağladık. 3-5 oy daha fazla almak için hiçbir zaman popülizm bataklığına saplanmadık” diyen Erdoğan şöyle devam etti: “Bizim davamız senlik, benlik davası değil memlekete hizmet davasıdır. İlkelerimizden, değerlerimizden, bizi biz yapan hasletlerden taviz vermeden siyaset yolculuğumuza devam ettik. Birileri gibi seçimlerde birkaç oy fazla alabilmek için polisimizin, askerimizin, okul yolundaki gencecik evlatlarımızın hayatına kasteden çetelerle işbirliğine gitmedik. Herhalde ne demek istediğimi anlıyorsunuz değil mi? CHP ve benzerleri gibi cumhuriyet adına cumhur düşmanlığı yapanlardan, laiklik adına millete zulmedenlerden, demokrasi adına vesayet odaklarına selam duranlardan asla olmadık. 81 milyonun tamamını kucakladık.” 

Erdoğan, belediye başkan adaylarıyla birlikte fotoğraf çektirdi.

AK PARTİ'NİN TRABZON ADAYLARINI TANITTI

Murat Zorluoğlu'nu, daha önce Trabzon Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak açıklayan Başkan Erdoğan, dünkü toplantıda 16 ilçe belediye başkan adayını tanıttı. AK Parti, Trabzon'da Araklı, Çaykara, Dernekpazarı, Maçka, Of, Ortahisar, Sürmene, Tonya, Vakfıkebir ve Yomra olmak üzere 10 ilçede mevcut belediye başkanlarını yeniden aday olarak gösterdi.  

ADAYLARIN İSİMLERİ 

AK Parti'nin Trabzon'daki ilçe belediye başkan adayları şöyle: Akçaabat: Osman Nuri Ekim, Araklı: Recep Çebi, Arsin: Muhammet Sait Gürsoy, Beşikdüzü: Harun Demirci, Çaykara: Hanefi Tok, Dernekpazarı: Mehmet Aşık, Düzköy: Yılmaz Ankara, Hayrat: Salih Öztel, Köprübaşı: Ali Aydın, Maçka: Koray Koçhan, Of: Salim Salih Sarıalioğlu, Ortahisar: Ahmet Metin Genç, Sürmene: Rahmi Üstün, Tonya: Osman Beşel, Vakfıkebir: Muhammet Balta, Yomra: İbrahim Sağıroğlu. 

İKİ İLÇEDE MHP ADAYI 

AK Parti 31 Mart yerel seçimlerinde MHP adayları olan Şalpazarı'da Refik Kurukız ve Çaybaşı'da Mümin Nuhoğlu'nu destekleyecek. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX