0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Ocak 2018 Perşembe 09:37:00 - Güncelleme:18 Ocak 2018 Perşembe 09:38:00

Van'da terör örgütü PKK'ya ait 3 sığınak imha edildi

Van'da, Çatak İlçe Jandarma Komutanlığı ve güvenlik korucularının yürüttüğü 'Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Sinan Babacan Operasyonu' kapsamındaki çalışmalarda 3 sığınak bulundu, sığınaklar imha edildi

Van'ın Çatak İlçesi'nde sürdürülen operasyonlarda terör örgütü PKK'ya ait 3 mağara tespit edilerek imha edilirken, yaşam malzemesi ve patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi. 

DHA'nın haberine göre; Çatak İlçesi Kaçit Mahallesi kırsal kesiminde Çatak İlçe Jandarma Komutanlığı güvenlik korucularını desteğinde 'Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Sinan Babacan Operasyonu'nu başlattı. PKK/KCK terör örgütünün kış üslenme alanlarına yönelik yürütülen operasyonlarda teröristlerin kullandığı 3 mağara tespit edilirken, içlerinde yapılan aramalarda ise çok sayıda tahkimat ve yaşam malzemesi ile el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi. Ele geçirilen mağra ve bulunan malzemeler imha edildi. Bölgedeki operasyon sürüyor. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX