0530 708 54 54
0530 708 54 54
02 Temmuz 2021 Cuma 19:07:00 - Güncelleme:02 Temmuz 2021 Cuma 19:07:00

Ünlülerin moda kumaşçısı Cafer Andıç defileye hazırlanıyor

Ünlülerin moda kumaşçısı olarak pek çok kez ödül alan Tasarımcı Cafer Andıç, Türkiye'de büyük bir kumaş defilesi gerçekleştirecek. Andıç bu defile ile ilgili olarak “ 70'li yıllarda Paris'te yapılmış olan ilk kumaş defilesinden sonra Türkiye'de ilk kez büyük bir kumaş defilesi yapacağım. Bizim defilemiz çok daha büyük ve kapsamlı olacak. Canlı yayınla tüm dünyada izlenebilecek olan defileyi Çırağan Sarayı'nda düzenlemeyi planlıyoruz.” dedi.

Ünlülerin moda kumaşçısı ve tasarımcısı olarak ünlenen Cafer Andıç, bu defile için uzun zamandan beri hazırlandıklarını ve defilede birçok ünlü mankenin yer alacağını söyleyerek bir manada spoilier vermiş oldu. Cafer Andıç, " Pek çok ünlüye kumaş ve yasarım konusunda destek vermeye devam ediyorum. Ama ülkemin ve sektörün tanıtımı için de bir çalışma yapmalıydım. Bu kumaş defilesi benim uzun zamandır gerçekleştirmek istediğim bir projeydi.

Hem ülkemizdeki tekstil sektörünü tanıtmak hem de tarihe bir not düşmek adına çok büyük ve çok kapsamlı bir defile hazırlıyoruz. Proje destekçilerim büyük TV kanalı sahipleri oldular. Birlikte daha da güçlenerek tüm dünyaya örnek olacak nitelikte bir defile gerçekleştireceğiz." Şeklindeki sözleri ile de bu fikrin çıkış noktasını ifade etti.

Etiketler : Cafer Andıç defile moda kumaşçısı moda kumaşçısı ve tasarımcısı
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX