0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Ocak 2019 Pazar 14:17:00 - Güncelleme:27 Ocak 2019 Pazar 15:09:00

Uğur Dündar, Kılıçdaroğlu'ndan önce CHP'nin İzmir adayını açıkladı

CHP'nin provokatif yayın organı Halk TV'nin sunucusu Uğur Dündar, CHP'nin 31 Mart yerel seçimlerindeki İzmir Belediye Başkanı adayını Kemal Kılıçdaroğlu'ndan önce açıkladı.

(gunes.com / Haber Merkezi)

CHP'nin yayın organı Halk TV'de millete ve Devlet Başkanı Erdoğan'a küfreden konuklar çıkartan ve onların hakaret edebileceği çanak sorular tutan Uğur Dündar yine yaptı yapacağını...

CHP'NİN GENEL BAŞKANI UĞUR DÜNDAR MI?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan önce CHP'nin İzmir Belediye Başkanı Adayı'nın Tunç Soyer olduğunu açıklayan Dündar, CHP'nin çarpık hiyerarşisini gözler önüne serdi. 

AZİZ KOCAOĞLU'NUN NE YAPACAĞI MERAK EDİLİYOR

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlere 6 ay kala aday olmayacağını beyan etmişti. Kısa sürede kararından dönen Kocaoğlu on gün önce, "Biz bırakalım bir başka arkadaşımız bu bayrağı alsın, ileriye götürsün’ dedik. Ama gelişmeler, yaşadığım olaylar dün sabah tekrar aday adayı olma kararı vermeme neden oldu. Aday adayı olarak müracaat ettim. Bütün aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum." demişti. CHP'nin İzmir adayının Tunç Soyer olmasının kesinleşmesiyle birlikte Kocaoğlu'nun nasıl bir hamle yapacağı merak ediliyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX