0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Temmuz 2021 Cumartesi 00:46:00 - Güncelleme:17 Temmuz 2021 Cumartesi 17:26:00

Türkiye'nin gönüllü elçisi

Samsun'da okuyan Paraguaylı öğrenci, ülkesinde Türkiye'yi tanıtıyor.

Siyaset Bilimi eğitimi alan Gregorio Ramon Ayala, "Paraguay'da 5 farklı kanalda röportajım çıktı. Burayı anlattım şimdi arkadaşlarım da Türkiye'ye gelmek istiyor" dedi.

İNSANLARINA VE DOĞAL GÜZELLİKLERİNE HAYRAN

Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin (OMÜ) tek Paraguaylı öğrencisi Gregorio Ramon Ayala, Türkiye'de gördüklerini ülkesinde övgüyle anlatıyor. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Ayala, Samsun'a Türkiye bursları programı sayesinde geldi. Samsun'u, araştırmaları sonucunda öğrenci memnuniyetinin yanı sıra doğal güzelliklerinin öne çıkması nedeniyle seçen Ayala, yaptığı paylaşımlarla Türkiye ve kentin Paraguay'da tanınırlığına katkı sağlıyor.

'BURASI PARAGUAY'DAN SONRA İKİNCİ EVİM OLDU'

Samsun'u çok sevdiğini, ikinci evi gibi gördüğünü söyleyen Ayala, "Paraguay'da 5 farklı kanalda röportajım çıktı. Samsun'un özellikleri hakkında konuştum. TV'de çalışmak benim için büyük fırsattı. Samsun ve Türkiye'yi ülkeme tanıtmam için bana yardımcı oldu. Sosyal medyada fotoğraflar paylaşıyorum. Samsun'u tanıtmaya çalışıyorum. Özellikle Paraguay'daki arkadaşlarım ve gençler Türkiye'de okumak istiyor" şeklinde konuştu.

Etiketler : Ondokuz Mayıs Üniversitesi' Samsun Türkiye gönüllü elçi Paraguaylı öğrenci
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX