0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Temmuz 2020 Salı 23:06:00 - Güncelleme:21 Temmuz 2020 Salı 23:15:00

Türkiye NAVTEX ilan etti! Yunan komutan Atina'ya döndü

Kaynak: AA

ABONE OL

Türkiye, Meis Adası bölgesi ile ilgili NAVTEX ilan etti. Türkiye'nin aldığı kararın ardından Güney Kıbrıs'ta resmi ziyarette bulunan Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros, ziyaretini yarıda keserek Atina'ya döndü.

SİSMİK Araştırma gemisi Oruç Reis'in Meis Adası'nın güney ve doğusunda sondaj faaliyetlerini yapacağı belirtilmesinin ardından Güney Kıbrıs'ta bulunan Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros, acil olarak ülkesine geri döndü.

NAVTEX İLAN EDİLDİ

Güney Kıbrıs'ta resmi ziyaretler yapan Floros, Rum Milli Muhafız Ordusu Komutanı Korgeneral Demokritos Gervakis ile görüştü. Görüşme Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki çalışmaları ele alındı.

Floros, Türkiye'nin Meis Adası bölgesi ile ilgili NAVTEX ilan etmesinin ardından ziyaretini yarıda keserek Atina'ya döndü.

Floros, Rum Kilisesi Başpiskoposu Hrisostomos ile de bir araya geldi. Rum medyası, Rum Başkanlık ofisi Dışişleri Bakanlığı'nın da konuyu yakından takip ettiğini yazdı.

Etiketler : Konstantinos Floros Türkiye Meis Adası
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX