0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Ocak 2019 Cumartesi 08:00:00 - Güncelleme:12 Ocak 2019 Cumartesi 08:00:00

'Türkiye bitti diyenlere derslerini vereceğiz'

Erdoğan “Türkiye'yi batmış, bitmiş gibi gösterme gayretiyle yanıp tutuşanlara bir kez daha derslerini vereceğiz” dedi. 

Devlet Başkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, parti Genel Merkezi'nde düzenlenen “129. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı”ndaki konuşmasında, AK Parti'nin milletin partisi olduğunu, millete mal olduğu için de bugünlere geldiğini söyledi. Seçimden seçime millete giden partilere dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizen Erdoğan, bu partilerin hiçbir zaman bulundukları yerin ötesine geçemediklerini belirtti. 

TETİKÇİLİK YAPIYOR 

Mevlana'nın “Bozuk olunca maya, ne ar tanır ne haya.” sözünü anımsatan Erdoğan, şunları söyledi: “Maalesef mayası bozuk bir kesim adeta tüm hayatlarını ülkenin ve milletin aleyhine işler yapmaya adamıştır. Eskiden beri belli muhalefet partisinin borazanlığını yapan bir gazete, Türkiye ekonomisini hedef alan yalan yanlış birçok şeyle bu saldırılarını sürdürüyor. Manşetlerde de güya habercilik yapıyor. Ama aslında yaptığı işin adı en bayağısından bir tetikçiliktir. 

MAYASI BOZUKLAR 

Kur, faiz, enflasyon üçgeninde ülkemize kurulan tezgaha rağmen 2018 büyümesi de yine tahminlerin üzerinde olacak. Maalesef mayası bozuk bir kesim, adeta tüm hayatlarını ülkenin ve milletin aleyhine işler yapmaya adamıştır. Türkiye'yi batmış, bitmiş, yerle yeksan olmuş gibi gösterme gayretiyle yanıp tutuşanlara Allah'ın izniyle bir kez daha derslerini vereceğiz” 

LAF DEĞİL İCRAAT SİYASETİ YAPTIK

Erdoğan, son 16 yılda kendilerinden önce yapılanların tamamından fazla eseri, projeyi, hizmeti, milletin istifadesine sunduklarını kaydetti. 

ŞEHİR HASTANESİ 

AK Parti iktidarları döneminde, Trabzon'a 30 milyar lira yatırım yaptıklarını aktaran Başkan Erdoğan, “Şöyle geçmişe bir bakın, acaba ne yapmışlar, laftan başka ne yapmışlar? Biz laf siyaseti değil icraat siyaseti yaptık. Onun için bizde hizmet siyaseti önceliklidir” dedi. Erdoğan Trabzon'da yapımı devam eden projeleri şöyle sıraladı: “Bizzat kendi himayemizde Trabzon Merkez Pazarkapı'da inşaatına başlanan cami ve külliyenin inşaatı devam ediyor. Bin kişilik konferans salonu, İslami Kültür Merkezi ve müzesiyle bu eser tamamlandığında, Karadeniz Bölgesi'nin en büyük külliyesi olacak. 100 yataklı Of Devlet Hastanesi'nin yapımı da sürüyor. 1200 yataklı Trabzon Şehir Hastanemiz ise şu an ihale aşamasında ve 1,3 milyar lira maliyeti olan Trabzon Şehir Geçişi Devlet Yolu'nun yani Kanuni Bulvarı ile Akyazı ve sahil bağlantı yollarının inşasını da seneye bitiriyoruz. Hiç endişeniz olmasın.” 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX