0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Temmuz 2019 Perşembe 12:46:00 - Güncelleme:18 Temmuz 2019 Perşembe 15:02:00

Trezeguet Sampdoria'ya transfer oluyor

Kasımpaşa'nın yıldız orta saha oyuncusu Trezeguet Sampdoria'ya transfer oluyor.

TM Dijital Haber Merkezi

Süper Lig’de Galatasaray ve Fenerbahçe’nin transfer listesinde olmasına rağmen bonservis bedeli yüzünden yanına yaklaşılamayan Trezeguet için Samdoria devreye girdi. Geçtiğimiz sezon Serie A’yı 9.sırada bitiren ve hücum hattını güçlendirmek isteyen ‘Blucerchiati’nin’ Mısırlı yıldız Trezeguet’ye talip olduğu öğrenilirken, İtalyanların önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelip Kasımpaşa yönetimiyle masaya oturacağı belirtildi.

TREZEGUET ADIM ADIM SAMPDORİA'YA

Daha önce Fenerbahçe’nin genç oyuncusu Zajc ile ilgilenen Marco Giampaolo’nun şimdi de Trezeguet’yi istediği öğrenilirken, Sampdoria’nın şu ana kadar orta saha hattına Jakup Jantko sürprizi haricinde herhangi bir takviye yapmaması Mısırlı yıldızın transferini bir hayli güçlü kılıyor. Adı sık sık Avrupa kulüpleriyle anılan 24 yaşındaki yıldız futbolcu geçtiğimiz sezon Süper Lig’de 38 maçta 9 gol 10 asist yaparken, Serie A yönetiminin Trezeguet için ‘Salah’tan sonra en iyi isim’ yakıştırmaları yapmaları dikkatlerden kaçmadı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX