0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Aralık 2019 Pazartesi 09:41:00 - Güncelleme:16 Aralık 2019 Pazartesi 09:46:00

Tosuncuk'la ilgili resmi açıklama geldi! İntihar haberlerini 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın mı uyduruyor?

Çiftlik Bank'la yüzlerce insanı dolandırarak 1 milyar TL'lik vurgun yapan 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın Ukrayna'da 27. kattan atlayarak intihar ettiği haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Dün, Ukrayna’nın Kiev kentinde polise yakalanmak üzereyken otelin 27. katından intihar ettiği sosyal medya hızla yayılmıştı. Ancak bu iddia Ukrayna ve Türk güvenlik yetkilileri tarafından doğrulanmadı. Peki, intihar haberlerini 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın mı uyduruyor? İşte haberimizin detayları...

Kurduğu Çiftlik Bank sistemiyle yaklaşık 1 milyar 100 milyon liralık vurgun yapan Mehmet Aydın, operasyonun başladığı 16 Mart 2018’den bu yana kayıp. Hakkında çıkan her iddia sosyal medyanın gündeminde ilk sırayı alıyor.

Sosyal medyada dönen son Tosuncuk hikâyesi ise Ukrayna’nın Kiev kentinde polise yakalanmak üzereyken otelin 27. katından intihar ettiğiydi. Ancak bu iddia Ukrayna ve Türk güvenlik yetkilileri tarafından doğrulanmadı.

YALAN HABERLERİ  TOSUNCUK MU UYDURUYOR?

Bir iddia da, sosyal medyada çeşitli ülkeler üzerinde dönen söylentileri Tosuncuk Mehmet Aydın’ın ya da adamlarının çıkarttığı.

Mehmet Aydın bu yolla izini kaybettirmek istiyor. Bir başka iddia da, Tosuncuk’un adını sürekli gündeme getirenlerin Çiftlik Bank mağdurları olduğu. Bu yolla mağdurlar Mehmet Aydın’ın isminin kamuoyu gündeminden düşmemesini sağlıyorlar.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX