0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Mart 2020 Pazar 19:01:00 - Güncelleme:30 Mart 2020 Pazartesi 01:35:00

THY’nin iç hatlardaki uçuşları belli oldu

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, koronavirüs tedbirleri kapsamında, iç hatlarda yapılacak bütün seferlere ait tarife tablosunu açıkladı. Yolcuların seyahat izin belgesine sahip olmaları ve uçuştan 4 saat önce havalimanında olmaları gerektiğini ifade etti.

Türk Hava Yolları ( THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, koronavirüs önlemleri kapsamında Ankara'dan 10 farklı şehre gerçekleşecek tarifeli uçuşları açıklarken, seyahat belgesine sahip olan yolcuların 4 saat önceden havalimanına gelmeleri konusunda uyarıda bulundu.

30 Mart - 17 Nisan 2020 tarihleri arasında Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan 10 şehre yapılacak seferler açıklandı. Buna göre Ankara'dan İzmir, Antalya, Trabzon, Van, Adana, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Malatya ve Samsun'a seferler gerçekleştirilecek. Bu seferlere bilet satışları sadece uçuşun olduğu havalimanlarından seyahat belgesine sahip yolcular yararlanabilecek. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yapan THY Genel Müdür Bilal Ekşi, "Ankara'dan gerçekleştirilecek iç hat uçuşlarına ait tarife ve duyuru aşağıdaki adreste olup, yolcularımızın seyahat izin belgesine sahip olmaları ve uçuş saatinden 4  saat önce bilet işlemleri için Havalimanına gelmeleri önem arz etmektedir" dedi.

Bilal Ekşi bunun yanında Twitter üzerinden İstanbul'dan yapılacak uçuşları da açıkladı.

İHA 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX