0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Nisan 2017 Salı 17:47:00 - Güncelleme:13 Nisan 2017 Perşembe 11:02:00

Teröristbaşı Fetullah Gülen'in suratının son halini görenler şok oldu

FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'in uzun süredir gün yüzüne çıkmamasının arkasında ciddi sağlık sorunlarının yattığı ortaya çıktı. Örgüt karargahından sızan bir fotoğrafta Gülen'in neredeyse çürümeye yüz tuttuğu belirtildi.

 

Uzun süredir ABD'nin Pensilvanya eyaletindeki karargahında FETÖ'yü yöneten Fetullah Gülen'in ciddi sağlık sorunları yaşadığı ortaya çıktı.

 

KALP KRİZİ GEÇİRMİŞTİ

Hastalığının ne olduğuyla ilgili açıklama yapmayan FETÖ'cü teröristler, Gülen'in dışarıya sızan fotoğrafını inkar edemedi. FETÖ karargahında Gülen'in son halini kimin dışarıya sızdırdığı bulunmaya çalışılıyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Hüseyin Gülerce, Gülen'in kalp krizi geçirdiğini açıklamıştı. Bu açıklama üzerine 'Gülen öldürülüp, konu kapatılmaya çalışılıyor' yorumları yapıldı.

 

 

GÖRÜNTÜ SONRASI ŞÜPHELER ARTTI

Uzun süredir gün yüzüne çıkmayan Gülen'in bedenen çürümeye yüz tuttuğu iddia edilmeye başlandı. 

 

Yeni Akit

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX