0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Haziran 2019 Çarşamba 13:36:00 - Güncelleme:19 Haziran 2019 Çarşamba 16:20:00

Star yazarı Fadime Özkan, CHP adayı İmamoğlu'nun Küçükkaya ile gizli görüşmesini irdeledi: CHP adayı fena çuvalladı

Star Gazetesi yazarı Fadime Özkan CHP'nin İP ve HDP destekli adayı Ekrem İmamoğlu'nun canlı yayın öncesi moderatör İsmail Küçükkaya ile otelde yaptığı gizli görüşmeyi köşesine taşıdı.

Canlı yayın öncesi Star yazarı Ahmet Kekeç'in 'Pislik yapacaktır... Demedi demeyin!' sözlerini hatırlatan Özkan, CHP'nin İstanbul'a aday diye gösterilen İmamoğlu'nun yeni skandalını irdeledi. Gizli görüşmenin deşifre olmasının ve görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından her iki taraftan tutarsız açıklamalar gelmişti.

İşte 'İstanbul'u böyle bir zihniyet hak etmiyor' diyen Fadime Özkan'ın bugünkü köşe yazısı...

Dün yayınlanan ve Pazar gecesi yapılan ortak yayını yorumlayan köşe yazıları içinde en doğru başlık Ahmet Kekeç’e aitti. “Pislik yapacak demiştim…” diyordu Ahmet Abi.

Hakikaten yayından birkaç gün önce de “Pislik yapacaktır… Demedi demeyin!” diye uyarmıştı çünkü.

Doğrusu ben de CHP adayına siyaseten hiç itimat etmedim. Siyasi bir kimliği, geçmişi, duygusu, duruşu yoktu. Hem her şey, hem hiçbir şey gibi… Eskiler “kaypak” derdi, teflonun icadından sonra “teflon tava” benzetmesi yapılıyor. Aynı öyle.

Ordu Valisine ettiği hakaretten dolayı pişman olmadığını, iddialarının yalan çıkmasından dolayı utanmadığını görünce ahlaken de itimat edilemeyeceğine kanaat getirdim.

Ki kamuoyunda giderek pekişen bu görüşü kendi elleriyle pekiştiriyor Ekrem İmamoğlu.

Önceki gece gündeme gelen “İmamoğlu ile Küçükkaya yayından önce gizlice görüştü” iddiası görüntülerin ortaya çıkması, tarafların kabul etmesiyle doğrulandı. CHP’nin İstanbul’a başkan diye aday gösterdiği, İyi Parti ve HDP’nin desteklediği İmamoğlu yeni bir skandala daha imza attı!

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX