0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Haziran 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:25 Haziran 2019 Salı 09:31:00

Kolarov suya düştü

Fenerbahçe’nin İstanbul’a getirttiği Aleksandar Kolarov’da kriz yaşanıyor. Roma ekibinin yeni hocası Fonseca, Sırp sol bekin takımdan ayrılmasına izin vermeye yanaşmıyor.

GÜNEŞ

■YENİ sezona ‘Şampiyonluk’ parolasıyla başlayacak olan Fenerbahçe’de, oluşturulacak kadronun kilit oyuncusu olması planlanan Sırp sol bek Aleksandar Kolarov’da sorun yaşanıyor. Roma'da Lig bitiminden sonra gözden çıkartılan Kolarov, kendisine kulüp aramaya başlamıştı. Sarı-Lacivertliler’le prensip anlaşmasına varan tecrübeli oyuncu, İstanbul’a gelip bu anlaşmayı perçinlemişti. Ancak, Roma’da göreve getirilen Paulo Fonseca işi bozdu.

KAFASI İYİCE KARIŞTI

■ FONSECA'nın, Kolarov ile bir görüşme yaptığı ve “Ayrılmanın istemiyorum. Bu takımın tecrübeli oyuncularından birisin. Mutlaka takımda kalmalısın. Seninle ilgili planlarım var” dediği öğrenildi. Sport Italia’nın haberine göre Fonseca, bu sezon zorlu maratonda geniş bir rotasyona sahip olmak istiyor ve Kolarov’un kadrodaki varlığına önem veriyor. Bu konuşma sonrasında Sırp oyuncunun kafası karıştı ve düşünmek için süre istedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX