0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Ağustos 2019 Salı 11:32:00 - Güncelleme:20 Ağustos 2019 Salı 11:34:00

Fenerbahçe'de orta sahaya iki aday

Önceliği Mahmut Tekdemir'e veren Fenerbahçe, 3 milyon Euro'luk yeni teklifle Başakşehir'in kapısını çalacak. Görüşmelerden olumlu sonuç çıkmazsa rota Kayserispor'dan Mensah'a dönecek.

Fenerbahçe yönetimi çalışmalarını hızlandırdı. Teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda görüşmeleri başlatan sarı-lacivertliler, Başakşehir'den Mahmut Tekdemir ve Kayserisporlu Bernard Mensah konusunda hamle yapacak.

Önceliği Mahmut'a veren Kanarya, teklifini 3 milyon Euro'ya çıkaracak. Stoper olarak da oynayabildiği için Mahmut'un listenin başında tutulduğu öğrenildi. Şayet Başakşehir'den olumlu yanıt gelmezse, Fenerbahçe rotasını Mensah'a çevirecek.

MENSAH İÇİN İKİ TAKSİT PLANI

Bernard Mensah için yapılacak teklif ise biraz daha farklı. Sarı-lacivertliler, Kayserispor Kulübü'ne bonservisi iki taksitte ödemeyi önerecek. Buna göre 3 milyon Euro'luk kısım bu transfer döneminde, 3 milyon Euro ise gelecek yaz transfer sezonunda ödenecek.

(Sabah)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX