0530 708 54 54
0530 708 54 54
05 Eylül 2020 Cumartesi 00:00:00 - Güncelleme:05 Eylül 2020 Cumartesi 00:00:00

Sosyal Medya Uzmanı Ömer Ali Dönmez kimdir?

Kaynak: AA

ABONE OL

Sosyal Medya Uzmanı Ömer Ali Dönmez kimdir?

Ömer Ali Dönmez 1995 senesinde İstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra ilgi duyduğu alana yönelmek için adımlar attı.

Ömer Ali Dönmez çok küçük yaşlardan itibaren sosyal medyaya fazlasıyla ilgi duymaya başlamıştı. Sosyal medyaya duyduğu bu ilgiye kayıtsız kalmak istemeyen Ömer Ali Dönmez, ortaokuldan sonra sosyal medya alanında kendini geliştirmeyi hedef haline getirdi.

Ömer Ali Dönmez sosyal medyada, kurumsal kimlik oluşturma, içerik üretme, kriz yönetimi gibi alanlarda kendini koyduğu hedef doğrultusunda geliştirip uzmanlaşmıştır.

Birçok ünlü isimle çalışan Ömer Ali Dönmez, sosyal medyaya olan ilgisinin her geçen gün arttığını, bu alana ilgi duyan birisinin asla paslanmayıp eskimeyeceğini söyledi. Ömer Ali Dönmez’in hedefi Dünya çapında global bir ajans açmak ve Türkiye’yi uluslararası alanda temsil etmek.

Etiketler : cahit ak parti denizli şahin
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX