0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Temmuz 2021 Cumartesi 23:58:00 - Güncelleme:24 Temmuz 2021 Cumartesi 23:58:00

Sınırda alçak saldırı: 2 asker şehit oldu, terör hedefleri vuruluyor

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesindeki bir kirpi aracına teröristler tarafından yapılan saldırıda 2 askerin şehit olduğunu, 2 askerin de yaralandığını açıkladı. Terör hedeflerinin derhal ateş altına alındığı belirtildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde 24 Temmuz 2021 tarihinde bir üs bölgemize intikal halinde olan Kirpi aracına yapılan saldırı sonucunda iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmiştir."

TERÖR HEDEFLERİ VURULUYOR

"Kirpi aracımıza yönelik gerçekleşen saldırı sonrası bölgedeki terör hedefleri belirlenerek derhal ateş altına alınmış ve etkili şekilde vurulmuştur. Terör mevzilerine yönelik cezalandırma atışlarımız sürmektedir. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız."

"ASİL MİLLETİMİZE BAŞSAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ"

"Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz."

Etiketler : Fırat Kalkanı Milli Savunma Bakanlığı şehit haberi
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX