0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Temmuz 2019 Cumartesi 14:43:00 - Güncelleme:20 Temmuz 2019 Cumartesi 14:45:00

Şeyma Subaşı'ndan okuyucularına 'asit' özrü

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra 'Sadece Şeyma' adlı kitabını piyasaya çıkaran Şeyma Şubaşı, kitabındaki bir hata yüzünden sosyal medya hesabından özür diledi.

Subaşı'nın kitabındaki "Cilt ve Beslenmeye Dair İpuçlarım" kısmında, "hidroklorik asit" ile "hyaluronik asit" kelimelerinin karıştırıldığı ve okuyucuya yanlışlıkla 'tuz ruhu' önerildiği ortaya çıkmıştı. Sosyal medyada tepki çeken bu hata karşısında yayınevi açıklama yapmıştı. 'Sadece Şeyma' kitabını basan yayınevinden yapılan açıklamada kitaptaki yazım hatasının yeni baskılarda düzeltildiği belirtilerek, "Hidrolik asit'  bir yazım hatasıdır. Böyle bir madde bulunmamaktadır. Yeni baskılarımızda “Hyalüronik asit” olarak düzeltilmektedir. Okurlarımızın bilgisine sunarız" ifadeleri kullanmıştı.

YAYINEVİNDEN SONRA ŞEYMA DA ÖZÜR DİLEDİ

Şeyma Subaşı ise yayınevinin açıklamasının ardından sosyal medya hesabından yüz nemlendiricisini paylaştığı gönderisinde okurlarından ve takipçilerinden özür diledi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX