0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Haziran 2019 Salı 10:34:00 - Güncelleme:25 Haziran 2019 Salı 10:36:00

Şeyma Subaşı'dan tepki çeken sözler: Yaşadığım onca acıdan sonra sevdiğim kişi...

Ünlü Instagram fenomeni Şeyma Subaşı yeni çıkarttığı kitabında sevgilisi DJ Guido’dan bahsetti. Subaşı, Yaşadığım onca acıdan sonra sevdiğim kişi, karşısındaki kadının bir paket cipsle neden bu kadar mutlu olduğunu anlayamıyor ifadelerini kullandı.

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde kendi hayatını anlattığı kitabin ilk iki sayfasının internette yayılmasıyla çok konuşulmuştu. Subaşı’nın kitabında yeni sevgilisi DJ Guido ile alakalı bir bölüm de ortaya çıktı.

Şeyma Subaşı sevgilisi DJ Guido’dan şu sözlerle bahsetti: Lüks ve kalabalık değil. Sadelik ve baş başalık kalbimi doldurdu. Birbirimize iyi geliyoruz. Şimdi sevdiğim kişiyle elimizde cips, sadece konuşarak saatler geçiriyoruz. Buna şükrediyorum. Yaşadığım onca acıdan sonra sevdiğim kişi, karşısındaki kadının bir paket cipsle neden bu kadar mutlu olduğunu anlayamıyor.

TAKİPÇİLERİ TEPKİ GÖSTERDİ

Şeyma Subaşı’nın takipçileri bu sözlere, “Ne acısı çektin ki?” şeklinde tepki gösterdi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX