0530 708 54 54
0530 708 54 54
09 Kasım 2017 Perşembe 10:27:00 - Güncelleme:09 Kasım 2017 Perşembe 10:48:00

Sakarya'da mide bulandıran vahşet! Halk otobüsü şoförü namussuz Ş. D.,13 yaşındaki yetim kız çocuğuna tecavüz etti

Sakarya’nın Arifiye ilçesinde yaşayan 13 yaşındaki 8. sınıf öğrencisi M.E., 2003 yılında, henüz annesinin karnındayken babasını kaybetti. 2 ağabeyi ve 5 ablası yetiştirme yurduna verildi. Sadece M.E. annesi ile birlikte kaldı. 2 yıl önce yeniden kardeşleriyle birlikte yaşamaya başladı. Ta ki halk otobüsü şoförü Ş.D ile karşılanana kadar. Namussuz Ş.D kimsesiz küçük kız çocuğunu ormanlık alana götürürek alçakça tecavüz etti.

M.E. 2003 yılında, henüz annesinin karnındayken babasını kaybetti. İki ağabeyi ve 5 ablası yetiştirme yurduna verildi. Sadece M.E. annesi ile birlikte kaldı. Anne ve çocukları 12 yıllık ayrılıktan sonra, 2 yıl önce birlikte yaşamaya başladı. Ablaları ve ağabeyleri çalışıyor, evin geçimini sağlıyordu. M.E. 21 Ekim’de, 2 ay önce ablasının hediye ettiği tableti satmak istedi. Tek başına Arifiye’de dolaşırken, kendi mahallelerinde otobüs şoförlüğü yapan Ş.D. ile karşılaştı. Ş.D. tabletini satın almak bahanesiyle küçük kızı otomobiline aldı. Kalaycı Mahallesi’nde fındıklık olarak bilinen alanda da tecavüz etti.

ÖĞRETMENİ FARK ETTİ

M.E.’deki değişikliği birkaç gün sonra öğretmeni fark etti. M.E. ilk önce anlatmak istemedi. Ertesi gün öğretmeninin ısrarı üzerine başından geçenleri tek tek anlattı. Öğretmen okul müdürüne, okul müdürü de polise bildirdi. M.E.’nin pedagog eşliğinde verdiği ifadesinin ardından Ş.D. gözaltına alındı. İfadesinde suçlamaları kabul etmeyen Ş.D. küçük kızı yardım etmek için otomobiline aldığını iddia etti. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen Ş.D. çocuğa cinsel saldırı suçundan tutuklandı. M.E. ise devlet korumasına alınarak Sakarya’da bir yurda yerleştirildi. M.E.’nin yaşadıklarının etkisiyle konuşmakta güçlük çektiği ve sürekli ağladığı belirtildi. 


KENTİ TERK ETTİLER

Olayın duyulması Sakarya’da infiale sebep oldu. Ş.D.’nin eşi ve 2 kızı gelen tepkiler üzerine kenti terk etti. Hürriyet

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX