0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Nisan 2021 Perşembe 13:29:00 - Güncelleme:15 Nisan 2021 Perşembe 13:30:00

Bakan Koca iddialara son noktayı koydu: Söz konusu değil

Bakan Koca yaptığı açıklamasında; "Aşılama programında kullandığımız aşılar uygun saklama koşullarını haiz merkezlerde uygulanmaktadır. Aşının çöpe gittiği iddiaları gerçekle bağdaşmamaktadır. Her bir doz aşının kıymetini biliyor ve ona göre planlama yapıyoruz. Aşının israfı söz konusu değildir." ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Aşının çöpe gittiği iddiaları gerçekle bağdaşmamaktadır. Her bir doz aşının kıymetini biliyor ve ona göre planlama yapıyoruz. Aşının israfı söz konusu değildir' dedi.

HER BİR DOZ AŞININ KIYMETİNİ BİLİYOR VE ONA GÖRE PLANLAMA YAPIYORUZ

Bakan Koca, Twitter adresinden yaptığı paylaşımda, 'Aşılama programında kullandığımız aşılar uygun saklama koşullarını haiz merkezlerde uygulanmaktadır. Aşının çöpe gittiği iddiaları gerçekle bağdaşmamaktadır. Her bir doz aşının kıymetini biliyor ve ona göre planlama yapıyoruz. Aşının israfı söz konusu değildir' ifadelerini kullandı.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Aşılama programında kullandığımız aşılar uygun saklama koşullarını haiz merkezlerde uygulanmaktadır. Aşının çöpe gittiği iddiaları gerçekle bağdaşmamaktadır. Her bir doz aşının kıymetini biliyor ve ona göre planlama yapıyoruz. Aşının israfı söz konusu değildir.</p>&mdash; Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) April 15, 2021</blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
Etiketler : FAHRETTİN KOCA AŞI İSRAF
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX